Ariana Grade představila tracklist desky "Eternal Sunshine". I s překvapivým hostem

29.02.2024 14:33 - Simona Knotková | foto: Republic Records

Sedmé studiové album Ariany Grande vyjde už za týden, 8. března. Novinka nese název "Eternal Sunshine" a bude na ní celkem třináct písní. Známý je zatím pouze singl "yes, and?", který se před nedávnem dočkal i remixu s Mariah Carey.

Ariana Grande - Eternal Sunshine
© Republic Records
Kompletní tracklist nové řadovky zpěvačka odhalila na svém Instagramu a vypadá následovně: Intro (End Of The World), Bye, Don't Wanna Break Up Again, Saturn Returns Interlude, Eternal Sunshine, Supernatural, True Story, The Boy Is Mine, Yes, And?, We Can't Be Friends (Wait For Your Love), I Wish I Hated You, Imperfect for You, Ordinary Things (feat. Nonna).

Nonna v poslední skladbě napovídá, že jediným hvězdným hostem podle všeho bude Arianina babička Marjorie Grande - nonna je totiž italský termín právě pro babičku.

Deska má být dle slov třicetileté interpretky druhem koncepčního alba, na kterém se našlo místo pro zranitelné songy i pro věci, které mají uspokojit klasická očekávání jejích fanoušků.

Podle spoluprezidentky vydavatelství Republic Records Wendy Goldstein bude nahrávka znít, jako by se 'Sweetener' potkal s 'Thank U, Next'.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY