Scorpions zahrají v červenci v Pardubicích

12.12.2023 10:02 - Tisková zpráva | foto: Frank C. Dunnhaupt

Legendární kapela Scorpions se vrací do České republiky! Dne 29. července 2024 se představí fanouškům v pardubické enteria areně. Vstupenky v cenách od 1 490 Kč budou v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 14. prosince 2023 v 10:00, klubové předprodeje odstartují dříve.

Scorpions plakát
© Live Nation
Scorpions se po vyprodaných koncertech v Praze a Brně vydají do Pardubic, aby předvedli, proč jsou stále tak žádanou rockovou kapelou. Tour s názvem "Love at First Sting" připomene 40. výročí jejich stejnojmenného alba a skupina na ní opět předvede skvělou show.

Scorpions jsou německou rockovou kapelou číslo jedna a jednou z nejvýznamnějších rockových formací posledních desetiletí. Do dnešního dne prodali více než 120 milionů desek, odehráli přes pět tisíc koncertů a vytvořili nadčasovou klasiku se svým legendárním singlem "Wind Of Change", který ovládl hitparády po celém světě. Následovalo nespočet ocenění, hvězda na hollywoodském Rockovém chodníku slávy a další hity jako "Rock You Like A Hurricane", "Still Loving You" a mnoho dalších. Jejich předchozí úspěchy působivě podtrhují vliv, který Scorpions v rockovém světě mají. Dosud poslední album "Rock Believer" vydali v únoru 2022.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY