John Wolfhooker a The Hirsch Effekt spojí v sobotu v pražském Rock Café svoje síly

30.11.2023 13:29 - Hana Bukáčková | foto: Alexandra Hrášková

John Wolfhooker vydali v květnu nové studiové album "The New Past", které ještě téhož měsíce pokřtili v pražském Paláci Akropolis. Zároveň tam oslavili desetileté výročí existence. Kdo koncert nestihl nebo by si chtěl připomenout jejich hity či nové tracky, ne na Marsu, jak mají ve svých snech a prozradili nám to v našem rozhovoru, může tak učinit v sobotu 2. prosince v pražském klubu Rock Café. Nebudou tam navíc sami.

"Bude to koncert v našem srdečním klubu Rock Café a zahrajeme tam songy z celého našeho dosavadního fungování + songy které jsme ještě živě nehráli + songy, které jsme živě už moc dlouho nehráli! Kromě nás tam zahrají němečtí progressive metal/artcore kluci The Hirsch Effekt, se kterými jsme byli na jaře letos na tour po Německu! Určitě doporučuji všem dorazit už na ně, jsou neskuteční a je to umělecký zážitek. Zároveň prvních sto návštěvníků obdrží spešl holubí welcome drink!" zve na akci i něco dobrého k pití frontman Martin Čupka.

A to už stojí za zvážení, co se sobotním večerem. Pokud máte rádi zvířátka, neholdujete zrovna Jelenům, kteří hrají ve stejný den v O2 areně, ale preferujete spíš tvrdší muziku, vyrazte na Holoubky. Vstupenky seženete v předprodeji zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY