Sting zahraje v červnu příštího roku v Plzni

06.11.2023 10:02 - Tisková zpráva | foto: Tomáš Parkan / musicserver.cz

Zpěvák Sting navštíví i příští rok Českou republiku se svojí oceňovanou show My Songs! Tentokrát jeho skvělý koncert mohou zažít 4. června 2024 v plzeňském amfiteátru Lochotín. Vstupenky za 1 850 Kč budou v prodeji v sítích Ticketmaster a Ticketportal od 10. listopadu v 10:00, prodeje fanklubu, Live Nation a Ticketmaster klubu odstartují dříve.

Sting v Plzni plakát
© Live Nation
Společnosti Cherrytree Music Company a Live Nation dnes oznámily, že sedmnáctinásobný držitel ceny Grammy Sting vystoupí už po čtvrté během dvou let v České republice. Po Slavkově u Brna, Praze a Pardubicích se tentokrát vydá do Plzně, kde vystoupí ve venkovním areálu amfiteátru Lochotín.

Stingův koncert "My Songs" je živelná a dynamická show, na které zazní jeho nejoblíbenější hity, zahrnující jeho slavnou kariéru jako člena skupiny The Police i jako sólového umělce. Po mimořádně úspěšném šestidenním vystoupení v prestižním londýnském Palladiu byl koncert "My Songs" označen deníkem The Times za "mistrovskou třídu"; "Sting zůstává nepopiratelně zručným umělcem s pozlaceným katalogem."

Koncert, který se věnuje jeho nadčasovým hitům jako "Fields of Gold", "Roxanne", "Every Breath You Take", "Message in a Bottole" a nesčetným dalším kultovním písním, označil The Telegraph za "vzácnou lahůdku" a samotného Stinga pochválil The Guardian jako "téměř bezkonkurenčního" pro jeho "vznešenou popovou alchymii". Během turné Stinga doprovodí elektrizující rocková kapela.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY