Taylor Swift je oficiálně miliardářka. V dolarech

28.10.2023 11:13 - Honza Balušek | foto: Aerofilms

Zatímco většina hudebníků je ráda, když si svým uměním vydělá na živobytí, jiní mohou peníze přehazovat vidlemi. Mezi ně už dávno patří i Taylor Swift, nedávno ale překonala další metu - její jmění se totiž aktuálně odhaduje na více než miliardu dolarů.

Čerstvá informace Bloombergu, jehož novináři se velikostí majetku nejslavnější současné zpěvačky zabývali, hovoří o tom, že jmění Tay Tay činí miliardu a sto milionů amerických dolarů. A že tato částka bude v nejbližších týdnech a měsících závratně růst, je více než jasné. Kromě snímku "The Eras Tour", který právě okupuje kinosály, bude pokračovat Taylořino stejnojmenné turné. Muzikantka také v pátek 27. října vydala novou verzi své hity nabité desky "1989" s pěti trezorovými písničkami.

Taylor Swift sice není první hudebnicí, která překonala miliardovou hranici, výjimečné u ní však přece jen je, že největší část peněz pochází z hudby, a ne z reklamních spoluprací či z mimohudebního podnikání.

Pokud jste ještě nestihli vyrazit do kina na zmíněný koncertní film, stále máte šanci jej vidět. I v českých sálech se "The Eras Tour" bude promítat ještě 28. a 29. října a následně také 2., 3., 4. a 5. listopadu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY