Take That jsou v klipu k "Windows" za (padlé) anděly

25.10.2023 10:39 - Honza Balušek | foto: Universal Music

Kdo by to byl před třiceti lety řekl, že Take That budou jednou platit za představitele skvěle složeného, nazpívaného a nahraného popu? Nyní už nějakou dobu pouze trojice, kterou tvoří Gary Barlow, Howard Donald a Mark Owen, má ale už daleko do chlapců v blyštivých oblečcích, kteří se proslavili hlavně coververzemi a vlezlými hitovkami. A jejich nová skladba "Windows" je důkazem toho, jak dlouhou cestu od té doby coby umělci ušli.

Pilotní singl z chystané desky "This Life", která vyjde 24. listopadu, je ukázkovým příkladem velkolepého popu, kterému vévodí tři hlasy hlavních aktérů. A vzhledem k tomu, že velkou část nové studiovky formace natáčela v Nashvillu, zkrášluje písničku i troška té country. Doprovodný videoklip zachycuje s grácií stárnoucí zpěváky coby anděly s černými křídly, přičemž obraz je nápaditě rozdělen do různě poskládaných oken.

Take That sice na příští rok ohlásili rozsáhlé turné po Británii, Irsku a Evropě, do Česka se ale nepodívají. Jako malou náplast si můžeme alespoň pustit živou, semi-akustickou verzi aktuálního singlu, v níž je skvěle slyšet, jak excelentně to nyní trojici ladí.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY