5 Seconds Of Summer se už za pár dní vrátí do Prahy

06.10.2023 12:19 - Jan Trávníček | foto: archiv 5SOS

Je to už více než rok, co 5 Seconds Of Summer vystoupili v pražském O2 universu, a tak má určitě ještě řada jejich fanoušků v paměti, že česká koncertní premiéra především ukázala, že nejsou žádný boyband. A už za pár dní, konkrétně 12. října, se v Praze představí znovu, tentokrát ale na Výstavišti ve Sportovní hale Fortuna.

Co je u nich od té doby nového? Není toho zase tak moc, proto se dá očekávat, že program bude z velké části obdobný. Nicméně jedna aktualita tu přece jen je. Téměř přesně před rokem, konkrétně 22. září 2022, se skupina spojila se dvanáctičlenným smyčcovým orchestrem a gospelovým sborem o stejném počtu členů. Vznikl z toho záznam s názvem "Feeling Of Falling Upwards (Live From The Royal Albert Hall)", a pokud vás zajímá, jak netradičně tito mladí Australané mohou znít, tak si ho ještě před koncertem pusťte.

Pak ale hlavně dorazte na Výstaviště, protože i tentokrát by to měl být velmi vydařený večer. Už proto, že právě u nás bude evropská šňůra kapely končit a dá se tedy očekávat, že si to pánové budou chtít pořádně užít. Vstupenky jsou k dispozici například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY