Take That se po šesti letech vracejí s deskou "This Life"

23.09.2023 12:53 - Honza Balušek | foto: Universal Music

Bylo jich pět, pak čtyři, pak jich zase chvíli bylo pět, ale nyní už Take That mnoho let vystupují jako trojice, kterou tvoří Gary Barlow, Howard Donald a Mark Owen. Pánové se zase po čase na nějakou dobu zavřeli do studia a výsledkem je novinková kolekce nazvaná "This Life". Té se v obchodech a na streamovacích platformách dočkáme 24. listopadu.

Tétéčka novému albu věnovali spoustu času, nahrávali nejen v Londýně či New Yorku, ale také v Nashvillu. Tam vznikl právě i níže přiložený pilotní singl "Windows", ve kterém je jistá inspirace jižanskou hudbou a country rozhodně slyšet. Detaily o chystaném počinu ještě nejsou známé, formace jej ale představí na velkém arénovém a stadionovém turné po Irsku a Velké Británii, na něž vyrazí v dubnu až červnu příštího roku. Jestli se vydají i do Evropy či jinam do světa, zpěváci prozatím nesdělili.

"Byl to úžasný zážitek, když jsme se vrátili do studia a společně tuto desku natáčeli. Je to takový ten pocit, kdy roztáhnete křídla, vypustíte staré a přinesete nové. Jsme na nové album neuvěřitelně hrdí - je z něj cítit sounáležitost, ať už jde o to, že jsme se jako kapela vrátili k sobě, nebo o to, že lidé chtějí spojení ve svých vlastních životech. Jsme z této nové kapitoly nadšení!" oznámila kapela v tiskové zprávě.

Trio novou kolekcí naváže na nahrávku "Wonderland" z roku 2017, o rok později ještě vyšla výběrovka "Odyssey". Na té se fanoušci dočkali tří nových singlů v podobě skladeb "Out Of Our Heads", "Spin" a "Everlasting".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY