Jamila Woods v písni "Good News" přijímá samu sebe

19.09.2023 11:39 - Kateřina Spacek | foto: Elizabeth De La Piedra

Jamila Woods, eklektická zpěvačka z Chicaga, už za měsíc představí své nové album "Water Made Us". To vyjde 13. října pod hlavičkou Jagjaguwar a posluchači z něj už mohli slyšet tracky jako "Tiny Garden" a "Boomerang".

Nyní se tato talentovaná muzikantka podělila o třetí singl. Jmenuje se "Good News" a jedná se o velice chilloutovou píseň o sebepřijetí, ve které autorka působí opravdu klidně.

Připravovanou desku popisuje slovy: " 'Water Made Us' mi připadá jako nejosobnější a nejzranitelnější umělecké dílo, jaké jsem kdy vytvořila. Rád se ponořuji se do hloubky tématu a následně zpracovávám vše, co jsem objevila. Dva roky jsme seděli doma a já jsem se stala svým vlastním zdrojovým materiálem. Velké díky patří mým terapeutům, astrologům, členům rodiny a přátelům, kteří mi naslouchali, pomáhali mi zpracovat a přetvořit mé myšlenky a otázky z deníku do tohoto díla. Doufám, že vám bude připadat jako playlist, který vás provede životním cyklem vztahu, ať už se vaše srdce nachází v jakékoli fázi cesty."

Kolekce přinese těchto sedmnáct skladeb: Bugs, Tiny Garden [ft. duendita], Practice [ft. Saba], Let the Cards Fall, Send a Dove, Wreckage Room, Thermostat [ft. Peter CottonTale], Out of the Doldrums, Wolfsheep, I Miss All My Exes, Backburner, Libra Intuition, Boomerang, Still, The Best Thing, Good News, Headfirst.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY