Na oslavě 150. vydání magazínu Full Moon zahrají Amelie Siba, Fvck_Kvlt a Kalle

14.09.2023 17:47 - Tisková zpráva | foto: Romana Kovácsová

Magazín Full Moon oznamuje kompletní program slavnostního večera nazvaného Full Moon #150 a pořádaného u příležitosti jubilejního vydání. Na něm vystoupí Amelie Siba, slovenský rapper Fvck_Kvlt (na snímku) a skupina Kalle, DJs Isama Zing a Toyota Vangelis a všechno otevře publicistická debata pod vedením Pavla Turka. Full Moon #150 proběhne ve středu 11. října 2023 v pražské MeetFactory.

Full Moon #150
© Full Moon
Vstupenky v ceně 390 Kč jsou k dispozici na webových stránkách MeetFactory a v předprodejní síti GoOut.cz (plus poplatky). Kapacita klubu bude omezená, k dispozici jsou také dvě supporterské edice vstupenek, v hodnotách 800 Kč a 1 500 Kč (včetně poplatků). Pořadatelé z Full Moonu připravili pro návštěvníky vybraný program.

"Vybírali jsme ze jmen, která jsou s časopisem nějakým způsobem spojená," říká šéfredaktor Michal Pařízek a doplňuje: "Pro všechny vystupující rovněž platí, že v posledních měsících vydali výjimečná a oceňovaná alba. Nehrajeme na headlinery, všichni dostanou adekvátní prostor." Táborská dvojice Kalle získala za svou desku "Under the Black Moss" již druhou Cenu Anděl, odvážná kolekce "Gently Double A" patří k tomu nejpovedenějšímu, co nadějná umělkyně Amelie Siba nabídla, a novinka "Cigán" trnavského rapera a producenta Fvck_Kvlta aspiruje na slovenské album roku.

Podobně cenění jsou DJs, kteří na akci vystoupí - Jonatan Pastirčák získal za první desku pod nickem Isama Zing cenu Radio_Head Awards, za soundtrack k filmu "Arvéd" pak nedávno s producentem Aid Kidem obdržel i Českého lva. A debut "Výklopný světlomety" od Václava Pelouška, vystupujícího jako Toyota Vangelis, patří k nejlépe hodnoceným nahrávkám letošního roku. Večer zahájí debata "Měsíční svít nebo měsíční krajina: perspektivy současné hudební publicistiky", kterou bude moderovat uznávaný publicista Pavel Turek z týdeníku Respekt.

Obsazení diskuze bude oznámeno před akcí, proběhne v 18:00 v Divadelním sále s volným vstupem, kapacita je omezená. Pro akci Full Moon #150 vznikla také limitovaná série merchandise vyrobeného z reklamních bannerů Full Moonu a soutěže Cover Moon. K dispozici budou čtyři varianty výrobků, od malého psaníčka po velký batoh, všechny v omezené edici několika málo kusů, každý z nich je originál.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY