Polsko už si podmanil, teď má pop star Jann spadeno na nás

13.09.2023 11:41 - Tisková zpráva | foto: Fource PR

"Welcome to the party, say hi to everybody," zpívá čtyřiadvacetiletý hudebník, producent a textař Jann ve svém zatím nejslavnějším tracku "Gladiator". Tahle i všechny ostatní Jannovy skladby pulzují energií, tohle je pop, který je do posledního tónu napojený na generace, k nimž polská star promlouvá.

Po úspěchu v Eurovizi, vyprodaném polském turné a zastávkách na tamních nejprestižnějších festivalech vyráží Jann za hranice, český koncert se uskuteční 14. března 2024 v pražském Café V lese. Vstupenky jsou k dostání od 13. září 2023 na webu Fource a portálech GoOut a Ticketmaster.

Jannovy kořeny jsou nečekaně v klasice, několik let byl členem Národní opery ve Varšavě, pak se hudbě věnoval na studiích v Londýně. Svůj první singl "Do You Wanna Come Over" vydal teprve před dvěma roky, nejpozději díky EP "Power" mu propadli fans po celém světě. Ty chytil za srdce palčivými baladami, načež jim záhy dodal naději energickým, současným popem.

"Smash your competition, baby / Show us some good entertainment / Victory's your only payment," zpívá dále Jann ve svém virálním hitu a svými vlastními slovy se očividně i řídí. Tohle bude poslední příležitost vidět stoupající polskou hvězdu v takto komorním prostředí na dosah ruky.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY