Hollywood Vampires v Birminghamu zahráli "Paranoid" i s domácím Tonym Iommim

17.07.2023 15:17 - Ondřej Kocáb | foto: Vojta Florian / musicserver.cz

Rocková parta Hollywood Vampires aktuálně brázdí pódia po Evropě. Alice Cooper, Joe Perry, Johnny Depp a Tommy Henriksen jezdí po světě již celou dekádu. Během té doby vydali dvě studiová alba a v letošním roce také první živák "Live In Rio". Mezi zastávkami britské části tour nechyběl ani Birmingham. Pro zdejší fanoušky si formace připravila specialitu v podobě domácí legendy.

Na stagei se k sestavě totiž přidal i kytarista Black Sabbath Tony Iommi. Jako finále celého vystoupení skupina zahrála píseň "Paranoid", hit z druhého, stejnojmenného alba této britské legendární formace. Vokálů se ujal sám Alice Cooper, Iommy si naopak nenechal ujít příležitost vystřihnout před svým publikem tradiční sólo. Byl to okamžik o to vzácnější, že pětasedmdesátiletý muzikant sám odmítl pozvánku Black Sabbath na festival Power Trip v Kalifornii a naznačil, že dny jeho koncertní kariéry jsou u konce.

Hollywood Vampires se v Evropě zdrží ještě tento týden. V plánu je krom koncertů v Německu, Polsku nebo Maďarsku i zastávka na Slovensku, v neděli se muzikanti zastavili v brněnské Winning Group Areně (dříve známé jako hala Rondo).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY