Benátská! s Impulsem už tradičně nabídne setkání s hvězdami i bohatý doprovodný program

12.06.2023 07:56 - Tisková zpráva | foto: Jaroslav Vynikal

Už tradičně nabídne Benátská! s Impulsem kromě skvělé hudby i vynikající zázemí včetně odpočinkových zón, kde bude možné během náročného programu nabrat síly a zároveň se pobavit. Pro fanoušky bude připraveno i několik příležitostí, jak se tváří v tvář setkat se svými oblíbenými umělci - z českých interpretů například Sharlotou. Několik šťastlivců navíc bude mít možnost potkat se i s hlavní hvězdou letošního ročníku legendárním Chrisem Normanem.

Kromě Chrise Normana se fanoušci mohou těšit na populární setkání s vystupujícími umělci. "Takzvané meet & greet se snažíme dělat už několik ročníků po sobě a máme na ně pokaždé skvělé reakce. Díky báječné atmosféře, na které si na Benátské! zakládáme, si je užívají nejen fanoušci, ale i sami muzikanti," říká spolumajitel Benátské! s Impulsem a frontman formace Doctor P.P. Petr Pečený. Na letošním 29. ročníku festivalu dobré nálady se s fanoušky potkají Eliška Rusková, Vojta Drahokoupil nebo již zmíněná Sharlota.

"Na Benátskou! se moc s celou crew těšíme, bude to naše asi největší zastávka toto léto. Show je doprovázena úžasnými tanečníky a skvělým kytaristou, písně tak live dostávají úplně jiny nádech než například na nahrávce. Věřím, že i když některým posluchačům není moje tvorba blízká, získám si je svojí energii, upřímností a srdcem, které do svojí hudby dávám," říká populární zpěvačka, která se představí v sobotu.

Devětadvacátý ročník festivalu láká mimo jiné na headlinery Jarka Nohavicu, Rybičky 48, Mirai, Viktora Sheena či Yzomandiase. Od 27. do 30. července se uskuteční ve Vesci u Liberce. Veškeré podstatné informace včetně možnosti koupi vstupenek jsou na oficiálním webu festivalu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY