Prague Rocks se vrací, aby rozproudil vaše léto s Gwen Stefani, Maroon 5 a mnoha dalšími

09.06.2023 10:44 - Tisková zpráva | foto: Vojtěch Dyk

Festival Prague Rocks, pořádaný společností Live Nation, se letos vrací se slibným line-upem, který odstartuje vaše hudební léto! Prague Rocks vol. 2 se uskuteční 21. června s headlinery Gwen Stefani & Maroon 5. Ceny vstupenek začínají na 1 690 Kč.

Festival Prague Rocks se 21. června představí známými umělci z hudebního mainstreamu. Gwen Stefani (její jediné vystoupení v EU) a Maroon 5 doplní Rag'n'Bone Man, který bohužel musel své loňské vystoupení v Praze zrušit kvůli probíhající epidemii covidu. Poprvé v České republice vystoupí australská zpěvačka Delta Goodram, která se proslavila nejen svým zpěvem, ale také jako porotkyně v soutěži The Voice. Zbytek line-upu doplní zpěvák James Bay a čeští zástupci Vojtěch Dyk (na snímku) a Lake Malawi.

Pražský festival se rychle rozrůstá a stává se jednou z nejvýznamnějších hudebních událostí v České republice i v širším okolí, která láká návštěvníky z celé Evropy. Čtvrtý ročník festivalu slibuje nezapomenutelný zážitek. Kupte si vstupenky již nyní a nastartujte léto jaksepatří.

Festival se uskuteční 21. června na letišti v Letňanech.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY