shop.musicserver.cz
Blue Style Prima Fest představuje kompletní program a přináší dvě akční nabídky

Blue Style Prima Fest představuje kompletní program a přináší dvě akční nabídky

Vydáno: 30.05.2023 11:49 v sekci Tiskové zprávy - Tisková zpráva | foto: Roman Černý
Letní festival Blue Style Prima Fest, který přináší zábavu pro celou rodinu a miluje léto, zábavu a rodinnou pohodu, odtajňuje detailní program na dvou hlavních pódiích. Festival opět roztančí největší zábavní park Šikland na Vysočině. Dvoudenní akce pro celé rodiny nabízí v termínu 14. a 15. července 2023 široké spektrum aktivit pro všechny věkové kategorie.

Blue Style program
© Blue Style Prima Fest
Hvězdami nabitý hudební line-up přináší českou muzikantskou špičku, vystoupí Chinaski, Pokáč (klip pod článkem "Cowboy" byl točen mimo jiné právě na Šiklandu), Slza, Tomáš Klus, Jelen, Dalibor Janda nebo Eva Burešová. Dětští návštěvníci se mohou těšit na Čiperky, Zlobidla s.r.o., Míšu Růžičkovou nebo čarodějnou pohádku a spoustu dalšího. Navíc mají zájemci skvělou příležitost potkat se s oblíbenými herci a moderátory z televizní obrazovky a populárními influencery.

Tradičně nechybí široký doprovodný program a spousta zábavy v zooparku, aquaparku, strašidelném zámku Draxmooru, ve stylovém westernovém městečku nebo Blue Style relax zóně. Akci zajišťuje primácká agentura Solootions ve spolupráci s Radiem Kiss a Šiklandem. Takto širokou festivalovou nabídku jinde nenajdete. Kompletní program včetně časového rozpisu je na přiloženém plakátku.

Festival si připravil dvě akční nabídky na levnější vstupné. Do konce května (31. května, včetně) můžete využít levnější jednotlivou vstupenku za 799 Kč. Další speciální akce na vás čeká přesně na Den dětí 1. června, kdy nabízíme akční rodinnou vstupenku (2 dospělí + 2 děti) za bezkonkurenčních 1 798 Kč. Dětskou vstupenku (100-140 cm) držíme celou dobu na symbolických 250 Kč a osoby do 100 cm výšky mají vstup zdarma. Navíc všechny vstupenky platí na oba dny bohatě nabitého programu.

Titulárním partnerem akce je čtvrtým rokem za sebou cestovní kancelář Blue Style, která přináší svým klientům skvělé zážitky a přesně se hodí k vyznění rodinného a zážitkového festivalu, který nabízí tradičně velké množství zábavy. V dětské zóně najdete spoustu aktivit pro všechny věkové kategorie. Bude se vyrábět, malovat, hrát a poznávat při vzdělávacích hrách. V gaming zóně si budou moci teenageři zapařit své oblíbené hry a vyzkoušet si něco nového. Příjemné zázemí bude připraveno pro dámy v beauty a wellness zóně, kde se mohou těšit na hýčkání, líčení a pečování. Nic nebude chybět ani pánům, kteří se budou moci vyřádit na offroad dráze. Odpočinek, relaxaci a odreagování nabídne Blue Style relax zóna, ve které se bude mimo jiné také soutěžit o dovolenou vašich snů. Navíc zde můžete potkat influencera The Fotr (i s krásnou manželkou a dvěma dětmi), který bude s návštěvníky v této skvělé relaxační zóně debatovat o různých formách cestování, např. jak se nezbláznit na dovolené s dětmi.

V Blue Style relax zóně se můžete také potkat s hercem Lukášem Borikem, známým ze seriálů "ZOO", "Slunečná" nebo "Modrý kód". Lukáš je představitelem Amora, který vám přináší tu nejlepší dovolenou, která je pro vás připravena s láskou. Se setměním se pak budou v letním Max kině promítat filmové novinky. Nebude chybět ani autogramiáda osobností TV Prima a herců z oblíbených seriálů "ZOO", "Dobré zprávy" a další. Velkou výhodou pro návštěvníky festivalu je zázemí, které zábavní park Šikland nabízí v podobě širokého množství ubytovacích a stravovacích zařízení nejrůznějších úrovní.

Veškeré informace jsou k nalezení na oficiálním webu festivalu. Různé varianty vstupného lze nalézt na ticketstream.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY
Tereza Mašková, Růžová Lucerna, Velký sál Lucerny, Praha, 4.10.2024
Naživo: Díky vokální bohyni Tereze Maškové byl v Lucerně svět na chvíli růžovější Ani ne rok od první "Růžové Lucerny" se Tereza Mašková do sálu s bohatou historií vrátila, tentokrát hned na dva večery. Úspěch slavila nejen díky síle svého hlasu a melodickým písním, ale i zásluhou něhy, pokory a lidskosti -... čtěte zde
Vydáno: 05.10.2024 12:30 v sekci Naživo
Bob Dylan, O2 universum, Praha, 4.10.2024
Naživo: Časy se nemění. Bob Dylan stále zůstává mimo kategorie Jen málo osobností bez uzardění snese přívlastek kulturní ikona. Bob Dylan mezi ně rozhodně patří. Vlivný muzikant, který vyryl pořádně hlubokou brázdu do folkové i rockové muziky, držitel Pullitzerovy i Nobelovy ceny, zahájil v... čtěte zde
Vydáno: 05.10.2024 09:30 v sekci Naživo
Ben Cristovao - Spektrum 7/10
Recenze: Ben Cristovao na desce "Spektrum" začíná jako puberťák a končí jako přemýšlivý muž Ben Cristovao se necelý rok od minulého alba "Zvíře" vrací s další položkou do své diskografie, kterou pojmenoval "Spektrum". Chce na ní ukázat, že nemusí nahrávat pouze taneční bangery pro teenagery, ale že jeho hudební záběr... čtěte zde
Vydáno: 04.10.2024 15:00 v sekci Recenze
Skyline - Hledáme naději v bažinách reality
Rozhovory: Skyline - Hledáme naději v bažinách reality Devátá řadovka elektronické party Skyline dostala název "Superpowers". Jaké jsou superschopnosti kapely, jak se etablovala nová zpěvačka Natálie a jakou roli sehrály na výsledku umělá inteligence či účast Jacoba v "Survivoru"? Nejen... čtěte zde
Vydáno: 04.10.2024 08:00 v sekci Publicistika | Rozhovory
Poletíme? - Hendmejdmjůzik
Video: PREMIÉRA: Poletíme? v klipu "Hendmejdmjůzik" popustili uzdu umělé inteligenci Po červnovém vydání nového alba "Hvězdy těžký to maj" a festivaly nabitém parném létě Poletíme? žhaví motory na nadcházející "Hvězdy těžký tour maj", jehož součástí bude i dosud největší samostatný koncert kapely,... čtěte zde
Vydáno: 03.10.2024 18:00 v sekci Audio / Video | Video
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY
- Chinaski ohlašují největší koncerty kariéry. V červnu zahrají open-air pod lízátky v Hradci Králové a na brněnském Velodromu (24.09.2024 14:23)
- Video: Pokáč si v klipu k songu "Solitaire" zahrál žolíka (12.09.2024 12:21)
- Naživo: Poslední letošní Hrady CZ aneb Výlet mimozemšťana do jiného vesmíru (01.09.2024 20:14)
- Chinaski natočili klip k legendárním "Punčocháčům". V roli lupiček se objevují Eva Holubová a Jaroslava Obermaierová (25.06.2024 20:05)
- Chinaski startují oslavy třiceti let. Pro fanoušky spouštějí kanál na Herohero a chystají další dárky (24.04.2024 13:39)
- Video: Pokáčova rychlovka o Velikonocích se příliš zaměřuje na mlácení žen (30.03.2024 18:43)
- Video: Chinaski i po třiceti letech hraní hlásají: "Mám chuť zlobit." A tak zlobí. V klipu jedou i BDSM (28.03.2024 08:55)
- Naživo: Pokáč si třikrát po sobě podmanil malou Lucernu (22.03.2024 19:30)
- Fotogalerie: Pokáč zaplnil Lucerna Music Bar, přišli malí, velcí i celé rodiny (22.03.2024 10:17)
- Video: Pokáčovi ve filmovém songu "Život je pes" pomáhají Lucie Bílá, Richard Krajčo a spousta dalších (20.03.2024 09:26)

ALBUM TÝDNE 40/2024

Nightwish
Yesterwynde

Už potřetí se finští Nightwish prezentují deskou s vokálem Floor Jansen, nástupkyně Tarji Turunen a Anette Olzon. Od třetí studiovky "Wishmaster" se ale poprvé museli obejít bez výrazného člena Marka Hietaly, který odešel po předchozí "Human. :II: Nature.". Jak se novinka povedla?

9/10

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY (za poslední týden)

FILMSERVER.CZ PÍŠE

FULLMOONZINE.CZ PÍŠE

SPARK PÍŠE

CO, KDY, KDE   (doporučujeme)

Ne 06.10.
The Bygones (US) (Chapeau Rouge, Praha)
St 09.10.
Lindsey Stirling (US) (O2 Universum, Praha)
St 09.10.
Lenka Dusilová Band (CZ) (Lucerna Music Bar, Praha)
Čt 10.10.
Picture This (IRL) (MeetFactory, Praha)
Čt 10.10.
Fun Lovin’ Criminals (US) (Sono Centrum, Brno)
Pá 11.10.
Duff McKagan (US) (Sono Centrum, Brno)
Ne 13.10.
Bryan Adams (CAN) (Winning Group arena, Brno)
Po 14.10.
Oska (A) (Cross, Praha)
Po 14.10.
Fink (UK) (Palác Akropolis, Praha)
Út 15.10.
Jonas Brothers (US) (O2 arena, Praha)

» zobrazit všechny akce «

OBLÍBENÍ INTERPRETI (za poslední týden)

Vladimír Mišík Justin Bieber Prince The Prodigy Tommy Mottola Katy Perry Marek Ztracený Coldplay Madonna Taylor Swift Lucie Vondráčková Linkin Park Dua Lipa Viktor Sheen Queen Ed Sheeran Lady Gaga Billie Eilish The Beatles Richard Müller
filmserver.cz na Facebooku filmserver.cz na Twitteru filmserver.cz na LinkedIn filmserver.cz na YouTube
musicserver.cz - hudba od začátku do konce
©2010-2024 IMEG s.r.o. | Vyrobil Prolidi.cz
Kontaktní informace | Informace o inzerci | Redakce | Volná místa | Zásady ochrany o.ú. | Mobilní verze | ISSN 1803-6309
Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu IMEG s.r.o. zakázáno.
Tento server byl v roce 2024 podpořen Ministerstvem kultury České republiky.
smile music: spark | fakker | czech blade | musicserver | full moon | xplaylist | day after | filmserver | webglobe