V pátek Letňany obsadí Def Leppard, Mötley Crüe a Kabát

29.05.2023 11:18 - Tisková zpráva | foto: Def Leppard

V pátek 2. června se na letišti v Letňanech sejdou ty největší rockové hvězdy Mötley Crüe a Def Leppard, které vystoupí jako headlineři. Těšit se můžeme i na speciálního hosta - největší českou rockovou kapelu Kabát -, australské rockery Wolfmother nebo vycházející hvězdy Eclipse! To vše v jeden den, v areálu letišti Letňany, kde se můžete těšit na skvělou hudební a vizuální show v podání těchto legend!

Festival Prague Rocks potvrzuje své ambice stát se jednou z nejvýznamnějších hudebních událostí v České republice i v širším okolí. Díky silnému line-upu očekáváme návštěvníky z celého světa a věříme, že letošní ročník bude nezapomenutelným zážitkem pro všechny přítomné. Mötley Crüe a Def Leppard přijíždějí do Prahy v rámci svého společného světového turné The World Tour.

"Jsme nadmíru nadšeni, že můžeme toto masivní stadionové turné přivést do velkých měst po celém světě a v Evropě začít v Sheffieldu, kde to pro nás před 45 lety všechno začalo. Těšíme se, že se tam někde brzy uvidíme!" prohlásil Joe Elliott z Def Leppard.

Vstupenky na festival jsou k dispozici od 1 490 Kč a lze je zakoupit prostřednictvím sítí Ticketmaster a Ticketportal.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY