O třetí díl kompilace "Pure Progressive" se postaral Slam Duck

27.06.2023 10:36 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Letní festivalová sezona je v plném proudu, což platí i pro taneční scénu. Na trhu se proto objevují další a další kompilace, které jen umocňují to, co posluchače a tancechtivé v nejbližší době čeká. Jedním z posledních kousků je již třetí díl série "Pure Progressive".

Pure Progressive Vol. 3 - Mixed by Slam Duck cover
© Black Hole Recordings
Jak již název napovídá, titul představuje to nejnovější a exkluzivní z progressive, tedy jakési fúze trance a house. Zatímco první díl kompilace měl v roce 2020 na starosti Orkidea a druhý loni Forerunners, za třetím v pořadí stojí ruský DJ a producent Alexander Smirnov, který v hudebním světě vystupuje posledních deset let pod pseudonymem Slam Duck.

Koncept kompilace "Pure Progressive Vol. 3 - Mixed by Slam Duck" je identický jako v prvních dvou případech. První disk nabízí kolekci deseti doposud neslyšených tracků samotného autora, ten druhý přináší DJský set, který Slam Duck vytvořil ze zcela exkluzivních a pro účely nahrávky uvolněných příspěvků jiných autorů.

Titul, za jehož vznikem stojí osvědčený DJ a producent Solarstone, vyšel v polovině června digitálně, pro milovníky fyzických nosičů je v těchto dnech konečně k mání i na CD. Pokud byste chtěli vědět, co nabízí, pětiminutový trailer najdete pod článkem. V případě zájmu si album můžete exkluzivně objednat zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY