Japonští One Ok Rock přijíždí do Prahy s novou deskou

04.05.2023 18:34 - Tisková zpráva | foto: D Smack U

Japonská rocková čtveřice One Ok Rock se po čtyřech a půl letech vrací do Evropy, aby svým fanouškům představila nejnovější album "Luxury Disease". V Evropě plánuje celkem dvacet zastávek a jednou z nich bude v neděli 4. června i pražský Lucerna Music Bar. Vstupenky jsou k dispozici za 733 Kč na musicbar.cz a goout.cz.

One Ok Rock jsou jednou z nejpopulárnějších japonských kapel, přestože (nebo možná právě proto, že) se rozhodli tvořit v žánru, který není pro Japonsko typický. Japonský rock si našel fanoušky po celém světě a kapela se opravdu činí. Má na kontě celkem deset studiových alb, předskakovala Edu Sheeranovi na jeho asijském turné a pro své fanoušky během covidu uspořádala online live koncert pro 110 tisíc fanoušků.

Ambicí One Ok Rock je stát se první celosvětově známou japonskou kapelou a našlápnuto mají víc než slušně. Na Facebooku, Twitteru i Instagramu mají přes milion a půl sledujících - ne dohromady, ale na každé síti zvlášť. Na YouTube mají přes čtyři miliony odběratelů a u spousty videí desítky milionů zhlédnutí, na Spotify si pak One Ok Rock pustí víc než tři miliony posluchačů měsíčně. A to už jsou opravdu pořádná čísla.

S desátým studiovým albem se kapela vydává i na evropské turné, které bude mít celkem dvacet zastávek. Na některých z nich budou One Ok Rock vystupovat jako hosté Muse během jejich turné "Will of The People Tour", na jiných budou jako headlineři. Čeští fanoušci mají štěstí, v Lucerna Music Baru budou hlavní hvězdou večera právě One Ok Rock. Jejich koncert v Lucerně v roce 2017 byl zcela vyprodaný, tak si nenechte svůj lístek ujít.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY