Electric Callboy vás v klipu "Tekkno Train" vezmou na bláznivou jízdu, za kterou by se nemuseli stydět ani Scooter

07.03.2023 08:03 - Hana Bukáčková | foto: Century Media Records

Německá formace Electric Callboy, která před rokem ve svém názvu nahradila slovo Eskimo za Electric, aby nepohoršovala a neutiskovala jistou skupinu domorodých obyvatel, přichází s dalším bizarním videem.

Ač se hvězdě electronicoru na sociálních sítích daří - její klipy sbírají milionová zhlédnutí -, v loňském lokálním kole Eurovize se s "Pump It" pokoušela prosadit marně. Nijak ji to nerozhodilo: o pár měsíců později vydala album "Tekkno", na které letos koncem března naváže reedicí rozšířenou o bonusové, živě zaznamenané songy.

Kapela je známá tím, že do svých vizuálů přihazuje notnou dávku humoru, vše umocní originálním pojetím a k dokonalosti vytuní stylovými outfity. Ani teď tomu není jinak - uniformy ve mně osobně evokují striptéry, ha ha. Electric Callboy si tady hrají na mašinfíry a berou nás jako posádku na divokou jízdu vlakem. Opět vsázejí na kombinaci sladkých hochů, kteří se lusknutím prstu změní v hardcorovou sebranku. A když do toho přidají pop rap devadesátek ve stylu mezi DJ Bobem a Scooter, posouvají hranici stylu zas na jiný level.

No, možná až moc kolotočářský level, ale proč ne, když to lidi baví. Navíc Matějská je v plném proudu a metalový řev by ji mohl docela dobře ozvláštnit.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY