Niall Horan ve videoklipu k "Heaven" roztančí i jeptišky

28.02.2023 16:27 - Jaromír Koc | foto: Capitol

I když je z někdejších členů One Direction tím nejviditelnějším aktuálně Harry Styles, ani ostatní nezahálejí. V těchto dnech vyvolal rozruch i jeho kolega Niall Horan - představil nový singl a k tomu ohlásil i další studiové album.

V pořadí třetí sólovka devětadvacetiletého hudebníka dostala název "The Show" a k mání bude od 9. června. Do té doby je ještě vcelku dost času, a tak Niall o detailním obsahu prozatím mlčí. V různých rozhovorech jen uvádí, že na skladbách pracoval tvrdě a hodně dlouho a že je na výsledek své práce hrdý. Jako většina ostatních i on dodává, že jde o to nejlepší, co kdy vytvořil.

Možná bychom mu měli věřit, protože pilotní singl "Heaven" zní více než slibně. Jde o vlezlou popovou píseň s velmi líbivým refrénem, ve které rodák z irského Mullingaru jasně dokazuje, že ze člena boybandu vyrostl v opravdu nadaného muzikanta, skladatele a v neposlední řadě i zpěváka, který moc dobře ví, co chce svými songy sdělit. V tomto případě se zamýšlí nad láskou a nad symboly její opravdovosti.

Klip k singlu nepatří zrovna k těm nákladnějším. Horan si vystačil se dvěma místnostmi. V té první, zahalené do červené barvy, zpívá svůj nový song za doprovodu půvabné bubenice. V té druhé se stane středem pozornosti poté, co vezme do ruky kytaru a všem přítomným, mezi kterými najdeme i krásné jeptišky, prezentuje své Nebe. Pointu snímku prozrazovat nebudeme, necháme na vás, abyste si ji vysvětlili po svém. A bezpochyby i tuto písničku uslyšíme živě v červenci na festivalu Colours of Ostrava, na němž Niall zahraje.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY