Poslední informace k Nescafé Cosmic Trip

16.07.2003 15:33 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Nescafé Cosmic Trip
© facebook interpreta
Sedmý ročník festivalu Nescafé Cosmic Trip začne doslova za pár dní (18. a 19. července), a proto bychom vás rádi seznámili s posledními aktuálními informacemi.

VSTUPENKY:

Vstupné na místě:
1 den 449,- CZK
2 dny 699,- CZK

Placenou zónu areálu nelze opustit před 02:00 hodin! Vstup na akci je podmíněn osobní prohlídkou, která je zde pro bezpečí nás všech. Za její akceptování děkujeme.

DOPRAVA:
Autem - do Teplic se ze všech směrů přijíždí po E55 (Berlin-Praha). Dálnici opusťte na exitu Teplice-Centrum a sledujte směr Duchcov. Na konci Teplic (přesně u cedule Teplice-konec) odbočte doprava a po 300 m jste na místě. Již po opuštění dálnice je směr značen výraznými cedulemi s logem festivalu. Poblíž areálu je nutné dodržovat pokyny členů bezpečnostní agentury.
Vlakem a autobusem - ideální je hlavní vlakové, resp. autobusové nádraží Teplice v Čechách (jsou od sebe vzdáleny pár kroků). Odtud jede až na místo kyvadlová doprava. Pro dopravu na místo ale lze použít i MHD, jedoucí do konečných stanic Řetenice nebo Újezdeček. Kyvadlová doprava zdarma - denně od 18:00 do 23:00 v cca 20 min. intervalech.

DŮLEŽITÉ INFORMACE

Zákaz vnášení zbraní a jiných nebezpečných předmětů, pyrotechniky, jídla a pití, toxických a jiných omamných látek. Zákaz pořizování audio a video záznamů bez předchozího svolení managementu festivalu.Na festivalu funguje zdravotnické centrum. Při vstupu do areálu koupaliště je po levé straně (zděná budova). Areál je zpřístupněn denně od 19:00 do 08:00 hodin. Mimo tento čas je v provozu festival village před branami areálu. Prodej vstupenek je zahájen denně v 18:00 hodin před vstupem do areálu.

Více najdete na www.cosmictrip.cz.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY