Zebrahead přijedou v únoru do Prahy představit nového zpěváka i čerstvé EP

27.01.2023 11:30 - Ondřej Hricko | foto: Zebrahead

Už za měsíc se fanoušci americké party Zebrahead mohou svést na vlně jejich kalifornského skate-punku. Kapela totiž navštíví v rámci svého evropského turné i pražský klub Futurum, a to už za necelý měsíc - v pondělí 20. února. Rozsáhlá šňůra bude s menšími přestávkami trvat od února až do začátku června.

Zebrahead fungují od roku 1996 a patří k těm produktivnějším interpretům, neboť za čtvrtstoletí své aktivity vydali úctyhodných třináct plnohodnotných desek. Ta poslední "Brain Invaders" vyšla v roce 2019. Na ni ale ještě navázali o dva roky později prostřednictvím EP "III" s novým zpěvákem Adrianem Estrellou, kterého formace představila v červnu 2021 jako nástupce původního zpěváka a kytaristy Mattyho Lewise. Nováček se tak ujal vokálů společně se zakládajícím členem Alim Tabatabaeem. Úplnou novinkou v jejich diskografi je letošní EP "II" s pěti novými skladbami.

Vstupenky na koncert jsou v předprodeji dostupné na webu GoOut.cz za 490 Kč. V roli předskokana se uvedou domácí Glad For Today.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY