Připravte si peněženky, nové album U2 má více než deset různých verzí

09.02.2023 11:57 - Jaromír Koc | foto: Kurt Iswarienko / Universal Music

Jak jsme již informovali, v březnu se fanoušci U2 dočkají další položky do jejich bohaté diskografie. Titul "Songs Of Surrender" nabídne nové interpretace více či méně známých písní této irské legendy a už nyní si posluchači mohou vybrat z dvanácti různých verzí.

Každé vydání alba U2 provází nějaká ta speciální edice, tentokrát to ale vypadá na opravdu bohatou paletu různých variant, ze kterých si posluchači mohou vybírat. Základní verze na CD bude čítat šestnáct písní, stejný počet nabídne i kazeta bílé barvy. Exclusive deluxe verze na CD přinese čtyři songy navíc, tentýž tracklist bude mít i exklusive deluxe dvojvinyl čiré barvy.

U2 - Songs Of Surrender
© Island Records
Vinylových verzí bude ale víc. Ta základní je klasicky černá, Amazon nabízí i speciální verzi průsvitně oranžovou a tzv. indie obchody sází na vinyly bílé barvy. K mání bude i dvojvinyl průsvitně modrý a ti nejrychlejší si mohli předobjednat i dvojvinyl zelený. Pro sběratele je prozatím nejvzácnější dvojvinyl mramorově fialové barvy, který je unikátní v tom, že každý kus je vlastně na povrchu trochu jinak flekatý.

Pokud si tolik nepotrpíte na barvičky, ale jde vám primárně o obsah, můžeme doporučit super deluxe collector’s edition box, který bude navíc očíslovaný. Ten bude k mání na čtyřech CD nebo čtyřech vinylech, doplní jej krásný booklet s texty všech písní, který připravil The Edge, speciální průvodní slovo od zpěváka Bona a bude plný i exkluzivních fotografií od Antona Corbijna.

Celý komplet, ve kterém jsou alespoň jednou písní zastoupeny všechny řadovky formace krom alb "October" a "No Line On The Horizon", bude rozdělen do čtvrtin, kdy každý člen kapely vybral deset svých oblíbených songů, které byly nově interpretovány. Každý disk tak nese i jméno jednoho ze členů skupiny. Mnoho z výše popsaných formátů si můžete již nyní předobjednat v našem shopu a pod článkem poslechnout první dva nově upravené hity.

Pro úplnost dodejme tedy ještě kompletní tracklist: CD1 - The Edge: One, Where The Streets Have No Name, Stories For Boys, 11 O'Clock Tick Tock, Out Of Control, Beautiful Day, Bad, Every Breaking Wave, Walk On (Ukraine), Pride (In The Name Of Love).

CD2 - Larry: Who's Gonna Ride Your Wild Horses, Get Out Of Your Own Way, Stuck In A Moment You Can't Get Out Of, Red Hill Mining Town, Ordinary Love, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Invisible, Dirty Day, The Miracle Of Joey Ramone, City Of Blinding Lights.

CD3 - Adam: Vertigo, I Still Haven't Found What I'm Looking For, Electrical Storm, The Fly, If God Will Send His Angels, Desire, Until The End Of The World, Song For Someone, All I Want Is You, Peace On Earth.

CD4 - Bono: With Or Without You, Stay, Sunday Bloody Sunday, Lights Of Home, Cedarwood Road, I Will Follow, Two Hearts Beat As One, Miracle Drug, The Little Things That Give You Away, "40".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY