Novinka "Queen Of Me" od Shanii Twain dorazí již počátkem února

22.01.2023 16:01 - Jaromír Koc | foto: Republic Records

Více než pět let si museli fanoušci kanadské zpěvačky Shanii Twain počkat na její nové album. Nyní už ho mohou pomalu vyhlížet, v pořadí šestá studiová deska čtyřnásobné držitelky Grammy totiž dorazí již třetí únorový den.

Shania Twain - Queen Of Me
© Republic Records
Kolekce dostala název "Queen Of Me" a bude obsahovat dvanáct písní. Nahrávku si na CD i vinylu už nyní můžete předobjednat v našem shopu. Jak sama zpěvačka dodává, jde o nejosobnější album, které kdy natočila. Oslavuje na něm nejen vlastní sílu, ale i úctu k sobě samé. Není proto divu, že pod všemi songy je jako autorka podepsaná právě sedmapadesátiletá rodačka z Ontaria, která se při natáčení obklopila i mnoha zajímavými producenty.

Tím nejzásadnějším je David Stewart, v jehož portfoliu jsou například úspěšné singly pro Avu Max, Exampla, Tinie Tempaha a je i autorem megahitu "Dynamite" od BTS. Pro novou desku Shanii Twain produkoval i songy "Waking Up Dreaming" a "Giddy Up!", tedy oba singly, které zpěvačka prozatím poslala do rádiového éteru. Obě písně mají již i své videoklipy, na které se můžete podívat níže.

Album "Queen Of Me" si fanoušci budou moci pořídit v mnoha formátech. V Evropě to jsou dvě verze na CD s různými obaly, kazeta, černý nebo modrý vinyl. Za velkou louží má vinyl například i zelenou či růžovou barvu, oficiální web zpěvačky nabízí i boxy obsahující CD, tričko a především podepsaný booklet.

Pro úplnost dodejme ještě finální tracklist: Giddy Up!, Brand New, Waking Up Dreaming, Best Friend, Pretty Liar, Inhale/Exhale Air, Last Day Of Summer, Queen Of Me, Got It Good, Number One, Not Just a Girl, The Hardest Stone.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY