Adam Lambert skvěle přezpíval nesmrtelný hit "Holding Out For A Hero" od Bonnie Tyler

09.01.2023 12:35 - Jaromír Koc | foto: Warner Records

Jak již i díky nám víte, fanoušci Adama Lamberta se koncem února mohou těšit na album plné coverů "High Drama". Po citlivé interpretaci písně "Ordinary World" nyní zpěvák přichází s novým podáním songu, který již nějakou dobu představuje i na svých živých vystoupeních. Na paškál si vzal hit od Bonnie Tyler "Holding Out For A Hero".

Adamovi svědčí vlastně každý hudební žánr. Díky téměř dokonalému hlasu zvládá skvěle soul, pop, funk, velmi dobře se umí poprat i s tanečními tracky, což výtečně předvedl na desce "The Original High". Pokud jste ho zažili společně s Queen, určitě víte, že jeho vokál báječně zapadá i do rockových skladeb. A tak je vlastně logické, že ze zlatého fondu vybral i evergreen zmíněné rockové tygřice.

Jeho verze je o dost pomalejší než originál, navíc plná syntezátorů, dokonce i bicí jedou z počítače. To je vždy vcelku riskantní tah, leč v případě tohoto podání je to ku prospěchu věci. Lambert a jeho tým z písně udělali vlastně bublající a dupající pop-rock-dance song, který, pokud dostane prostor v rádiovém éteru, jistě nezklame a hodně dlouho tam zůstane. Zpěv Adama komentovat ani není třeba, tam je všechno dokonalé, čemuž napomáhají i výborně dotažené backvokály. Tohle je prostě radost poslouchat zas a znova…



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY