Deloraine natočili dva atmosférické klipy ke hře "The Witcher 3: Wild Hunt"

19.12.2022 16:25 - Ondřej Hricko | foto: se svolením Deloraine

Tuzemští Deloraine si patrně splnili další velký sen. Obrátila se na ně totiž polská společnost CD Project RED, která má na svědomí populární fantasy hru "The Witcher". K jejímu třetímu pokračování s podtitulem "Wild Hunt" (respektive k její aktualizaci) měli připravit hned dva videoklipy k vlastním písním "Silver For Monsters" a "Steel For Humans".

Deloraine na natočení měli pouhé dva týdny a za tu doby zvládli přichystat v prostorách Housova mlýnu v Táboře autentickou zaklínačskou veselku, kde nechybí žádná z nosných postav universa, včetně Triss, Yennefer a samotného Zaklínače Geralda. V režii zkušeného Františka Menšíka vznikla velice povedená videa se širokým castingem a skvělými kostýmy, do kterých se oblékli samozřejmě i členové kapely.

Oba snímky pak vývojářská společnost zahrnula do svého streamu k prezentaci gamesy. Nutno říct, že v konkurenci zúčastněných zahraničních interpretů jsou to právě Deloraine, kteří dodali vizuálně a hudebně nejdramatičtější počiny. Celý stream můžete zhlédnout na webu polských vývojářů.

Deloraine mají venku zatím dvě desky. Debut "Vlaštovka" vyšel v roce 2018 a koncepčně se týkal pouze světa Zaklínače. Dva roky nato skupina představila jeho nástupce "Srdce z kamene".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY