SZA v pátek konečně vydá druhou řadovku. "SOS" přinese 23 songů a hosty jako Phoebe Bridgers nebo Ol' Dirty Bastard

08.12.2022 08:29 - David Věžník | foto: RCA Records

Letos v červnu uplynulo pět let, kdy SZA vydala svou albovou prvotinu "Ctrl". Není proto divu, že na jejího následovníka fanoušci této americké zpěvačky a skladatelky čekají dosti netrpělivě. V pátek 9. prosince se ale konečně dočkají - vyjde totiž deska "SOS".

SZA - SOS
© facebook interpreta
A jako by se autorka svým příznivcům za tuto prodlevu chtěla omluvit (byť ji v červnu vyplnila reedicí debutu, obohacenou o několik neslyšených písní), umístila na kolekci hned třiadvacet položek. Budou mezi nimi už známé kousky "Good Days" z roku 2020, loňský "I Hate U" a říjnový "Shirt". Pozvání do studia přijalo taky několik hostů - návštěvu si zopakoval Travis Scott, poprvé přišli Phoebe Bridgers, Don Toliver a Ol' Dirty Bastard z Wu-Tang Clanu.

Na trailer k "SOS" a klip k posledně jmenovanému singlu se můžete podívat pod článkem, na to, jak to Soláně Imani Rowe aktuálně zpívá živě, se koukněte na YouTube. Najdete zde třeba čerstvé záznamy z jejího nedávného vystoupení v show SNL.

Tracklist alba je následující: SOS, Kill Bill, Seek & Destroy, Low, Love Language, Blind, Used (feat. Don Toliver), Snooze, Notice Me, Gone Girl, Smoking on My Ex Pack, Ghost in the Machine (feat. Phoebe Bridgers), F2F, Nobody Gets Me, Conceited, Special, Too Late, Far, Shirt, Open Arms (feat. Travis Scott), I Hate U, Good Days, Forgiveness (feat. Ol’ Dirty Bastard).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY