Kryštof slaví bronzového Slavíka klipem "Vohul basy"

16.11.2022 08:06 - Milan Menčík | foto: Petr Klapper

Před více než rokem vydala havířovská parta Kryštof zatím poslední řadové album "Halywůd". Teď se k němu vrací aktuálním klipem "Vohul basy", kterým připomíná netradiční vánoční květnové koncerty v O2 areně a taky slaví čerstvého bronzového Slavíka.

Pro připomenutí - původně se sváteční vystoupení měla konat v prosinci 2020, ale dvě covidové vlny je odsunuly až na květen letošního roku. Téma bylo několik let dané - Vánoce, sníh, Santa a podobně a kapela kolem frontmana Richarda Krajča na tom nehodlala nic měnit, i když bylo dávno jaro.

Skladba "Vohul basy" jako by přesně identifikovala, jaká poslední deska Kryštofu je - nese se ve znamená návratu a retrozvuku. Honza Balušek ji v hlavní recenzi popsal takto: "Začátek 'Vohul basy' zní, jako by Michal David dělal soundtrack ke 'Stranger Things'."

Koncertní video od ZL Production jasně dokazuje, jaké ty večery byly, a podtrhuje to, jak písnička má znít. Žádné přehnané umění, jednoduchá melodie, jasné poselství a hlavně si užívat a radovat se. A proč ne.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY