Marek Ztracený ohlásil svůj největší koncert v Edenu. Prý bude na několik let poslední

10.10.2022 16:12 - Josef Martínek | foto: Supraphon

Po čtyřech vyprodaných koncertech v O2 areně se Marek Ztracený rozhodl posunout ještě o level výš a na příští rok chystá svoje dosud největší vystoupení. Fotbalový stadion v Edenu s kapacitou 38 tisíc diváků obsadí se svou kapelou 17. června.

"Je to něco, o čem jsme snili už dlouho, a ta neuvěřitelná cesta od malých sálů, kde stálo dvacet lidí, přes čtyři vyprodané O2 areny (a další haly) a přes dvě Tour de léto by měla vyvrcholit právě v pražském Edenu 17. 6. 2023. Doufáme, že tam nebudete chybět a že to pro fanoušky i pro nás bude zážitek, na který nikdy nezapomeneme," říká úřadující zlatý slavík.

"Poslední roky jsme jezdili po celé republice my za vámi a teď vás chceme poprosit, jestli byste si mohli udělat výlet odkudkoliv vy za námi! Udělejte si tuhle sobotu dámskou nebo pánskou jízdu (možno kombinovat), rodičovskou dovolenou či rodinný výlet nebo pozvěte partnerku či partnera do Edenu na rande. Taky byste měli vědět, že tento koncert bude na několik let naším posledním veřejným vystoupením, a nejen proto do toho dáme úplně všechno!" dodal zpěvák, čímž trochu vyděsil svoje fanoušky.

Vstupenky budou k dostání od 13. října.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY