Olga Lounová v písni "Patříme k sobě" oznamuje těhotenství

29.08.2022 09:47 - Hana Bukáčková | foto: Archiv interpretky

Olze Lounové se daří. Byla jedinou ženskou zástupkyní na letošních Kryštof kempech. A také čeká své první dítě. Po vzoru Ewy Farné oznamuje sladkou novinku světu v novém videoklipu, v němž se objeví jak její partner, tak snímky z ultrazvuku.

" 'Patříme k sobě' je píseň pro všechny, kteří berou lásku jako důležitou část svého života. Ať už s někým strávíte jen pár nádherných let, stojí za to se o to stále pokoušet. Tento videoklip je mou srdeční záležitostí, nejen protože mi tam hrají rodiče, moje sestra Eliška a úžasná kamarádka Anetka a holčička mojí nejlepší kamarádky, ale taky láska, kterou nosím již mnoho měsíců pod srdcem," komentuje autorka.

Song je tentokrát - v porovnání s předchozími skladbami Lounové - o dost méně kýčovitý, byť patosu se vzhledem k tématu nevyhne. Její dosud nejintimnější video obsahuje, jak již bylo naznačeno, obrázky z ultrazvukového vyšetření, soukromé momenty s partnerem nebo záběry z rodinné oslavy.

Výsledek je milý a vyzařuje z něj hromada lásky, rodinného štěstí a pohody. Stažené barvy v závěrečné scéně symbolizují fakt, že zpěvačka si nechala oznámení pohlaví svého potomka zatím jako tajemství. Teď už nezbývá než popřát, aby vše dopadlo tak, jak má.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY