James Harries, Bára Zmeková, Brigita Cmuntová, ILLE a další umělci labelu Tranzistor vystoupí na festivalu Letní Letná

23.08.2022 09:44 - Tisková zpráva | foto: Tranzistor

Hudební label Tranzistor jako každý rok zve na svou revue, kde hudební skupiny představí své aktuální novinky v rámci festivalu Letní Letná. Večerem tentokrát diváky provede oblíbený konferenciér a songwriter Jenda Vávra.

Letošní rok je opravdu nabitý. Po několikaleté pauze se na pódiu opět objeví skupina ILLE, zazáří oceňovaná písničkářka Bára Zmeková (na snímku) nebo populární hudebník James Harries s novou kapelou. Klavíristka a zpěvačka Barbora Mochowa se představí v elektroničtější podobě a naopak herečka a zpěvačka Brigita Cmuntová vystoupí se svým uměleckým druhem Štěpánem Kloučkem akusticky. Zpěvák Michal Strnad, známý ze spolupráce s Barborou Polákovu nebo ze skupiny Skety, chystá netradiční nástrojové sestavení kapely. Večer otevře Ondřej Galuška, který právě vydává nové album, a nováček v Tranzistoru zpěvačka Evah.

"Jsem moc rád, že se po delší pauze opět v labelu sejdeme v takto hvězdné sestavě. Letní Letná má vždy skvělou atmosféru, navíc chystáme nějaké novinky. Letos pozvání do role moderátora přijal skvělý muzikant, songwriter a konferenciér Jenda Vávra, takže o legraci nouze nebude," říká šéf labelu David Landštof.

Tranzistor revue proběhne v rámci divadelního festivalu Letní Letná v úterý 30. srpna od 19:30 v šapitó Letní poloha. Vstup je zdarma. Více informací najdete ve facebookovém eventu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY