Panic! At The Disco v singlu "Local God" hýří optimismem, velký dojem však nezanechá

09.08.2022 15:29 - Nikola Růžičková | foto: Gina Wetzler/Redferns

Panic! At The Disco zveřejnil nový optimistický singl s názvem "Local God". Skladba se objeví na nadcházejícím albu a je poslední ochutnávkou před jeho vydáním. "Ještě jedna píseň jenom pro vás, než 19.srpna vydáme 'Viva Las Vengeance'," okomentoval Brendon Urie novinku na YouTube.

V songu přemýšlí o začátcích skupiny a cestě ke slávě. "Podepsali jsme nahrávací smlouvu v 17 letech, hejtováni každou místní kapelou," zpívá. Píseň zapadá do tématu celé připravované studiovky. " 'Viva Las Vengeance' je o tom, kým jsem byl před 17 lety a kým jsem teď, s láskou, kterou jsem předtím neměl," popsal chystanou kolekci aktuálně jediný člen projektu. Výsledek ovšem nepůsobí tak emocionálně, jak autor chtěl, ve většině posluchačů dost možná nezanechá žádný hlubší dojem.

Vydání "Local God" předcházela červencová píseň "Middle of a Breakup". "Viva Las Vengeance" bude sedmá řadovka Panic! At The Disco a nástupce alba "Pray for the Wicked" z roku 2018. Urie nahrál LP v Los Angeles, spolupracoval na něm se svými přáteli a producenty Jakem Sinclairem a Mikem Violou. Deska vyjde u vydavatelství Fueled by Ramen / DCD2 Records.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY