Lou Phelps láká na EP s trefným názvem "Touché" klipem k titulnímu songu

06.08.2022 18:54 - Kateřina Spacek | foto: Igal Perets

Montrealský umělec Lou Phelps se v pátek 5. srpna podělil s fanoušky o své nové EP "Touché". Třískladbová minikolekce pokračuje v jeho tvůrčím oblouku, který se pohybuje od uhlazených jazzových prvků až po temnější aspekty. Projekt, který zahrnuje vše od rozkvětu kláves Fender Rhodes až po grungeové kytary, rozhodně ilustruje jeho šíři a umožňuje autorovi znovu se definovat podle vlastních podmínek.

Ípíčko "Touché" otevírá titulní skladba, jejíž houpavé rytmy vystihují uvolněnou atmosféru, která tolik připomíná Phelpsovo rodné město. Ve finále však změní styl a přináší něco nadživotního.

Druhá píseň "Greatest" se může pochlubit produkcí muzikantova bratra vystupujícího pod pseudonymem Kaytranada, který se rozhodl použít zde zefektovaný vokální sampl. Závěrečný kousek "Here We" vyšel jako hlavní singl a zůstává elektrizující ukázkou toho, čeho je Lou Phelps schopen.

Čerstvý počin doprovází do světa videoklip k songu "Touché". Podařený snímek natočený Igalem Peretsem vás zavede do ulic Montrealu.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY