Jako Taylor Swift: "When You're Gone" Bryana Adamse a Melanie C funguje i v nové verzi

31.07.2022 08:55 - Dan Hájek | foto: Bryan Adams

Pokud si nyní myslíte, že vás šálí zrak, a ptáte se, proč zrovna teď vytahujeme tuto letitou hitovku, věřte, že to má své opodstatnění. Bryan Adams je totiž v obdobné válce stran autorských práv na své skladby se svým prvním vydavatelem, v jaké se před časem ocitla Taylor Swift. Tu Bryan podporuje, a tak se rozhodl jít stejnou cestou.

Pokud sledujete digitální platformy, určitě vám neunikla jeho letos vydaná minialba, jež se jmenují "Classic". Aktuálně je venku druhý díl a právě ten provází i nové video k "When You're Gone".

Nehledejte v něm žádnou složitost, neb vzniklo zjevně na jeden záběr a znovu se zde potkávají hlavní aktéři tohoto odpíchnutého duetu, tedy Adams a Melanie C. Z výsledku je patrné, že oba jsou stále dobrými přáteli, kteří se podporují a jsou pro každou špatnost. Pozitivní nálada vás neopustí ani po jeho skončení.

Kromě této aktivity Bryan Adams letos vydal svou patnáctou desku "So Happy It Hurts", vyrazil na turné a v závěru roku jej čekají vystoupení na evropském kontinentu. Zastávka u nás zatím není v plánu, nejblíže nám tento muzikant bude v sousedním Německu - 28. listopadu hraje v Berlíně, 10. prosince v Norimberku -, případně v Rakousku, kde své fanoušky potěší 3. prosince ve Vídni.

První díl "Classic" vyšel v dubnu, zmíněná dvojka nabízí nově natočené verze těchto songů: Can't Stop This Thing We Started, Cuts Like A Knife, Back To You, When You Love Someone, Have You Ever Really Loved A Woman, When You're Gone (with Melanie C), Here I Am.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY