Kida Cudiho na festivalu Rolling Loud vypískali fanoušci, házeli po něm láhve s vodou

25.07.2022 13:41 - Nikola Růžičková | foto: Associated Press

Kanye West svůj koncert na víkendovém festivalu Rolling Loud v Miami Gardens na Floridě zrušil. Na poslední chvíli ho nahradil Kid Cudi, kterého ale fanoušci vypískali a házeli po něm odpadky. "Pokud mě ještě jednou něco zasáhne do obličeje, odcházím," vzkázal rapper fanouškům poté, co ho láhev s vodou trefila, za pár vteřin mu kolem hlavy proletěla další, a tak v polovině vystoupení odešel.

Část fanoušků okamžitě začala skandovat Westovo jméno, který se překvapivě po chvíli objevil na pódiu s Lil Durkem a vystoupil s trackem "Father Stretch My Hands Pt. 1", v jehož originální verzi mimochodem zpívá vokály právě Kid Cudi. Rappeři spolupracovali už v minulosti, nahráli dokonce společnou desku "Kids See Ghosts", další kooperaci už ale nikdo z fanoušků neočekává.

Vedou spolu totiž spor od té doby, kdy West veřejně napadl Kida na instagramu za jeho přátelství s komikem Petrem Davidsonem, který se dal dohromady s Kanyeho bývalou manželkou Kim Kardashian. Cudi následně v jednom ze svých vyjádření přísahal, že už s Westem nebude nikdy spolupracovat, a nazval ho "dinosaurem".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY