Avril Lavigne se pustila do epické balady "Hello" od Adele

29.06.2022 17:18 - Kateřina Spacek | foto: DTA Records

Kanadská rodačka Avril Lavigne se vydala na cestu své oduševnělé stránky s rockovou coververzí písně "Hello" od Adele, která před sedmi lety bořila mnohé hitparády.

Čerstvě po vydání rozšířené edice ke 20. výročí kultovního debutového alba "Let Go" se pop-punkerka na Spotify Singles podělila o novou, akustickou verzi titulní skladby své aktuální studiovky "Love Sux" z roku 2022 a navíc o opravdu skvělou coververzi zmíněné mega balady.

"Miluju song 'Hello' od Adele a už dlouho jsem toužila udělat jeho coververzi," svěřila se Avril a dodala: "Spotify Singles sessions byly zábavnou příležitostí, jak konečně tento cover uskutečnit a také přetvořit svou vlastní písničku 'Love Sux' do akustické verze."

Lavigne vydala svou sedmou řadovku "Love Sux" v únoru u labelu Travise Barkera DTA Records. Na desce, kterou si můžete na CD pořídit v našem shopu, zpěvačku doprovodili Mark Hoppus z Blink 182 ve skladbě "All I Wanted", rapper-nerocker Machine Gun Kelly v songu "Bois Lie" a Blackbear v kousku nazvaném "I Love It When You Hate Me."

Avril Lavigne v souvislosti s vydáním alba již dříve uvedla, že se nedržela zpátky a že je naprosto nadšená z toho, že se pop-punk vrací na výsluní. Později prozradila, že u příležitosti dvacátého výročí písně "Sk8er Boi" se připravuje film na motivy jejího megahitu z roku 2002.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY