Spirituální klip "The Path" od Lorde ve vás probudí touhu po svobodě

28.06.2022 09:26 - Kateřina Spacek | foto: Universal

Lorde se před pár dny podělila s fanoušky o další videoklip k loňskému albu "Solar Power". Obrazový doprovod tentokrát dostala píseň "The Path". Zpěvačka jej vytvořila společně se svým častým spolupracovníkem Joelem Kefalim, který natáčel i s Katy Perry.

Sama Lorde v něm prozkoumává idylickou pobřežní krajinu. Při procházce prostředím se k ní přidávají doprovodní tanečníci, jejichž význam s postupujícím časem roste. Spirituální duch výsledného snímku jen podtrhuje atmosféru songu.

"Tento klip je první kapitolou mystického příběhu 'Solar Power', prequelem k titulnímu videu," napsala autorka a doplnila: "Vidíte mou postavu, jak se připojuje ke svým přátelům a rodině na ostrově, kde se rozhodli začít nový život, přijíždí ve svém značkovém obleku a díky podivné magii přírody se rychle proměňuje."

Třetí řadovka Lorde "Solar Power" vyšla v srpnu loňského roku jako dlouho očekávaný následovník alba "Melodrama" z roku 2017. Lorde z ní zveřejnila videoklipy k titulní písni a dále k singlům "Secrets From a Girl (Who's Seen It All)", "Leader of a New Regime", "Fallen Fruit" a "Mood Ring".



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY