Hollywood Undead v srpnu otevřou "Hotel Kalifornia"

21.06.2022 11:20 - Tisková zpráva | foto: Cameron Nunez

Ne, nestali se z nich přes noc majitelé luxusní noclehárny, pravdou ale je, že očekávané studiové album, které bude v pořadí osmým v diskografii americké kapely Hollywood Undead, ponese název "Hotel Kalifornia". Dočkáme se ho 12. srpna, kdy vyjde u vydavatelství BMG.

S oznámením data vydání představili muzikanti také zbrusu nový singl "City of the Dead" (poslechněte si ho pod článkem), který následuje předchozí vybrané pecky "Wild in These Streets" a "CHAOS". Stěžejní myšlenkou nové desky je konflikt společenských vrstev, střet bohatých a chudých, a s tím spojený palčivý problém bezdomovectví, který stále více sužuje domovský stát kapely - Kalifornii.

"Příležitostí, jak se stát neúspěšným, je u nás mnohem víc než naopak. I my sami máme špatné zkušenosti, kdy jsme zajeli za hranu. S gangstery i drogovými dealery. O tom všem nechceme mlčet," uvedl k novému albu zpěvák Johnny 3 Tears. Jeho druh s mikrofonem J-Dog pak dodal: "Po všech těch letech je možná těžké věřit, že jsme stále nejlepší kámoši, ale my jsme si zůstali blízko i přes všechny ty sračky, kterými jsme si prošli. Kapely obvykle přátelství rozbíjejí, ale my jsme nejlepší přátelé a vždy budeme."

Tracklist novinky Hollywood Undead bude následující: CHAOS, World War Me, Ruin My Life, Hourglass, Go To War, Alone At The Top, Wild In These Streets, Dangerous, Lion Eyes, Trap God, Happy When I Die, Reclaim, City Of The Dead, Alright.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY