Queen vydávají všechny své "Greatest Hits" poprvé na barevných vinylech

17.06.2022 12:17 - Jaromír Koc | foto: Universal Music

Jak legendární kapela Queen před pár dny oznámila, dočkají se fanoušci na podzim vydání doposud neuveřejněné skladby "Face It Alone" s hlasem zesnulého Freddie Mercuryho, která byla nalezena v archivu. Než se tak stane, mohou do své sbírky přidat další z krásných boxů.

Queen - The Platinum Collection
© Universal Music
Když se Queen rozhodnou vydat některý ze svých titulů v nějaké rozsáhlé reedici, vždy jsou velmi precizní a snaží se fanouškům nabídnout něco výjimečného a něco navíc. Titul "The Platinum Collection", který kombinuje všechny tři díly úspěšné série "Greatest Hits", tak není výjimkou. Šestice barevných vinylů přináší v luxusním a limitovaném kompletu poprvé nejen ty největší hity kapely, ale i ty nejúspěšnější songy ze sólových projektů Freddieho Mercuryho a Briana Maye.

Každý z vinylů je jiné barvy, má pevný obal se zcela novou grafikou a nechybí ani rozsáhlý čtyřiadvacetistránkový booklet vinylového formátu plný fotografií kapely či jejich členů. Toto vše je zabaleno v krabici s vnitřním a vnějším potiskem. Díky výše popsanému tak jde o další vinylový skvost do sbírky skalních fanoušků této britské rockové legendy.

Titul vychází v pátek 17. června a objednat si jej můžete za velmi příznivou cenu například v našem shopu. Abyste věděli, co přesně za své peníze dostanete, jukněte na krátké video pod článkem.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY