- musicserver.cz">

Festival Glastonbury musel poprvé v historii zavřít stage. Na Sugababes přišlo "víc lidí než na Billie Eilish"

27.06.2022 13:17 - David Věžník | foto: Parri Thomas

Nevídanou věc zažili návštěvníci letošního ročníku Glastonbury. Organizátoři festivalu museli uplynulý pátek ohlásit plnou kapacitu jedné ze scén a její uzavření. Mohly za to Sugababes.

Sugababes na Glastonbury 2022
© Keisha Buchanan
Vystoupení girlbandu na britském festivalu bylo druhým koncertem po více než dvaceti letech, na němž se formace představila živě v původním složení, tedy Keisha Buchanan, Mutya Buena a Siobhan Donaghy. Tento fakt přilákal do stanu Avalon stage tolik fanoušků, že pořadatelům nezbylo nic jiného než v jednu chvíli přestat pouštět do prostor další lidi.

"Největší chyba Glasto byla myslet si, že takovou Billie Eilish bude chtít vidět víc lidí než Sugababes," napsal následně na twitter jeden z rozčarovaných účastníků. Ten by si asi tričko Billie nekoupil, ale vy si třeba v našem shopu vyberete!

"Byly jsme před vystoupením neskutečně nervózní. Přitom vůbec nevím proč - vy přece nejste vůbec strašidelní," svěřila se Keisha publiku po skončení setu. Během něj ona a její dvě kolegyně zazpívaly třináct největších hitů. Mezi nimi byl i zatím poslední singl "Flatline", který je nyní, celých devět let po vydání, konečně k poslechu i na streamovacích službách.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY