V Roxy se bude promítat DVD Morcheeby

11.06.2003 11:49 - Tisková zpráva | foto: facebook interpreta

Morcheeba party v Roxy
© facebook interpreta
Warner Music a klub Roxy připravili pro fanoušky Morcheeby exkluzivní akci, na které v úterý 17. června od 20:00 hod. bude poprvé v České republice promítáno DVD "From Brixton To Beijing". Tato možnost se naskýtá dva týdny před uvedením tohoto DVD na trh (vychází 30. června)! Navíc se budou promítat i všechny dostupné klipy Morcheeby. Hrát bude DJ Tall a vstup je zdarma!

Tato akce se koná pouze čtyři dny před vystoupením Morcheeby na festivalu Go Planet Roxy, kde budou hrát jako hlavní hvězdy prvního večera v pátek 20. června!

Poznávací značkou Morcheeby, kterou tvoří zpěvačka Skye Edwards a bratři Paul a Ross Godfreyové, je unikátní směs popu, dubu, soulu, hip-hopu a lehce "zakouřené" psychedelie. Morcheeba vydala v letech 1996 - 2002 čtyři řadová alba, jejichž celkové celosvětové prodeje se blíží čtyřmiliónové hranici. Album "Fragments Of Freedom" z roku 2000 získalo zlatou desku i v České republice. 30. června, tedy přesně deset dnů po koncertu na Go Planet Roxy, vydává Morcheeba album "Parts Of The Prosess", výběr svých největších hitů doplněný o dvě zbrusu horké novinky. Jedna z nich, letní hitovka "What's Your Name", již slaví první úspěchy na rádiových vlnách. Na výběru nebudou chybět takové hity jako "Trigger Hippie", "Blindfold", "The Sea", "Rome Wasn't Built In A Day", "Otherwise" nebo Way Beyond. Současně s výběrovým albem vychází "From Brixton To Beijing", první DVD v historii kapely. Jeho základem je koncert z londýnské Brixton Academy z listopadu roku 2002, kterým vyvrcholilo vyprodané britské turné. 100-minutový záznam koncertu nabízí v živé podobě 20 klasickým hitů Morcheeby. Na DVD je dále k vidění 24-minutový dokument o životě na turné. Dokument sleduje Morcheebu až na koncert v Pekingu, kde Morcheeba hrála v březnu letošního roku v rámci svého čínského turné, na které byla pozvána Britskou radou.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY