Lucie Vondráčková připomíná dávný singl kapely P.S. "Dotyk lásky"

07.06.2022 11:59 - Milan Menčík | foto: SUPER PROJECTS j.s.a.

Lucie Vondráčková prezentuje z úspěšného alba "Láskověty" další kousek i s klipem. Tentokrát zvolila "Dotyk lásky". Šílenosti s Raegem jsou naštěstí pouze jednou její tváří, má i druhou, romantickou, muzikálnější, která za sebou nechává daleko příjemnější pocit, než rádoby trendy úlety.

"Dotyk lásky" není úplně nový song. Vznikl už v roce 2008 jako úplně poslední singl skupiny P.S. z doby, kdy jejím hlavními tvářemi byli zpěvačka Magdalena Vyletelová a kytarista (a dnes producent Vondráčkové) Braňo Jančich. Složil jej Martin Kavulič a otextoval Kamil Peteraj a bohužel zcela zapadl, i když má krásnou melodii a romantické poselství. Proto je dobře, že dostává druhou šanci.

Kapela P.S. dnes v pozměněném složení, ale se stále stejnou frontwoman Magdou znovu funguje a její verzi si můžete na konci článku poslechnout. "Mám ju rada už roky, mám aj pár jej albumov, ale pri tejto piesni sa neviem odosobniť, keďže to spievam aj ja. Mne to príde, že by to chcelo trošku viac citu, ale za to ma asi teraz Luckine fanynky ukamenujú," říká slovenská muzikantka.

Ta je určitě na vyšším pěveckém levelu než Vondráčková, která text pouze nechala přeložit do češtiny. U aktuálnější verze je zase přidanou hodnotou milý a pohodový klip, který koresponduje s náladou písně a zařadí se po bok hitů "Láska na 100 let" či "Kdo tě má rád", které dnes znějí prakticky na každé svatbě.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY