Na Benátskou! za Alešem Brichtou

21.04.2022 09:55 - Tisková zpráva | foto: Archiv Aleše Brichty

Nestor českého rocku a metalu Aleš Brichta má na legendární pražské Barče za sebou úspěšný křest svých memoárů "Ztráty a nálezy", které si můžete koupit na shopu musicserveru, a se svým Aleš Brichta Projectem se chystá na další turné s vrcholem na festivalu Benátská! s Impulsem.

Součástí Benátské má být, krom jiného programu, i oslava čtyřiceti let existence Arakainu. Brichta se objeví na scéně v pátek 29. července a možná se dočkáme i nějakého společného vystoupení. Informace jsou zatím v rovině spekulací čili nechejme se překvapit. Jisté je, že Aleš Brichta Project odevzdá na place vše, stejně jako v nabité Barče na Rockových Velikonocích.

V dubnovém čísle magazínu Spark se v rubrice Ušní průplach zpěvák vyjádřil i k rozpuštění kapely Slayer: "Určitě to není lehký, ale jestli cítili, že to není ono, tak udělali jedině dobře, protože držet při životě něco, co nefunguje, nemá cenu. Lepší skončit, než se hádat a okusovat si uši. Budou mít aspoň hezký vzpomínky a fanoušci zrovna tak. Lidi nebudou vzpomínat na kyselý ksichty na koncertě, což je bohužel záležitost mnoha kapel. Odejít na vrcholu je umění. Já měl každopádně Slayer hrozně rád."



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY