Machine Gun Kelly ukazuje v nových klipech rozpadající se mrakodrap a spousty koček

03.04.2022 19:07 - Honza Balušek | foto: Universal

Machine Gun Kelly byl sice poměrně známý jako rapper, s přehozením výhybky na pop-punk se z něj ale poměrně rychle začala stávat opravdu velká globální hvězda. Své nové album "Mainstream Sellout" před vydáním i po něm podpořil hned několika skvělými singly a doprovodnými videoklipy. Těmi posledními jsou krátce po sobě vydané "maybe" a "make up sex".

Ze své hiphopové kariéry si Colson Baker vzal množství featuringů, a tak i v obou těchto písních zaznívají hlasy hostů. V první jmenované jsou sice napsaní celí Bring Me The Horizon, ve skutečnosti ale jen svým zpěvem a trochou řevu přispěl frontman Oliver Sykes, jinak by tento kousek zněl určitě o něco tvrději a elektroničtěji. I tak se jedná o jednu z nejlepších Kellyho skladeb, kterou ještě umocňuje video. V tom on, Sykes a samozřejmě všudypřítomný bubeník Travis Barker hrají v jedné místnosti uvnitř pozvolna a efektně se rozpadajícího mrakodrapu.

Song "make up sex", v němž se za mikrofon jako host postavil blackbear, je oproti tomu téměř popová hitovka, v jejímž klipu je k vidění i spousta rozkošných koťátek. Nejroztomilejší je ale poslední záběr, kdy se na obrazovce objeví dárek, jaký asi nedostane jen tak ledajaká slečna. Jako bonus si můžete pustit i živé provedení písničky, které dvojice s doprovodnou kapelou předvedla u Jimmyho Kimmela.

Machine Gun Kelly na shop.musicserver.cz

Chcete podpořit svého oblíbeného interpreta a zároveň musicserver? V nově spuštěném obchodu shop.musicserver.cz si můžete koupit nejen nové cédéčko MGK, ale i jeho debut na CD a LP, tričko či figurky.

MGK v rámci svého masivního turné dorazí i do Česka. Koncert se bude konat 19. září ve Sportovní hale v Holešovicích, předskokany budou iann dior & 44phantom.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY