Daniel Johns chystá na duben druhou sólovku "FutureNever"

22.03.2022 09:11 - Honza Balušek | foto: BMG

Daniel Johns už dávno není rozevlátý cápek z australské kytarové senzace Silverchair. Kariéru této kapely považuje tenhle čtyřicátník dávno za uzavřenou a nyní se věnuje hlavně své sólové tvorbě. Po debutu "Talk" z roku 2015 se nyní připravuje na vydání albové dvojky. Ta se pod titulem "FutureNever" dostane na pulty obchodů a na streamovací platformy 22. dubna.

Zpěvák na novince pracoval několik let, ve dvanácti skladbách má přinést několik hostů a, což je v současné době naprosto výjimečné, před oficiálním vydáním nahrávky do světa nevyšle žádný singl. " 'FutureNever' je místo, kde se střetává vaše minulost, přítomnost a budoucnost. Nebudu vydávat singly, album je navrženo tak, abyste si ho užili jako album... říkejte mi beznadějný romantik. 'FutureNever' je eklektický mix hudby, kterou jsem vytvořil za posledních pár let. Podílelo se na ní několik mých přátel, které budu pomalu odhalovat před vydáním desky. Následujte mě do 'FutureNever'," prohlásil.

Johnsovi fanoušci se minulý rok také dočkali speciální podcastové série nazvané "Who Is Daniel Johns?". Ta přinesla v několika dílech dokumentární pohled na jeho život a kariéru (role vypravěče se zhostil herec Guy Pearce), včetně příspěvků umělců, se kterými měl co do činění (mimo jiné Billy Corgan, Tom DeLonge, Kevin Parker či dokonce jeho exmanželka Natalie Imbruglia).



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY