Třetí díl kompilace "The Art Of Skullduggery" míří do obchodů

28.02.2022 15:39 - Jaromír Koc | foto: Black Hole Recordings

Hudební svět se po dvouleté pandemii pomalinku vrací k normálu, což se samozřejmě týká i taneční scény. DJové ohlašují účasti na předních festivalech a v mnoha případech i velká celosvětová turné. Velmi dobrou reklamou a pozvánkou jsou v tomto směru namixované kompilace. Pro milovníky hutného tech trance tak právě vychází trojdisk "The Art Of Skullduggery Vol. III".

Alex Di Stefano, Zach Zlov & EverLight - The Art Of Skullduggery Vol. III
© Black Hole Recordings
Jak již název napovídá, jde o třetí pokračovaní úspěšné řady, kterou si vymyslel irský DJ a producent Greg Downey, majitel labelu Skullduggery. Zatímco první dva díly pomohl zároveň vytvořit a namíchat, pro ten nejnovější oslovil tři ze svých stájových koní. První set připravil uznávaný Ital Alex Di Stefano, druhý sestavil mexický nováček Zach Zlov a třetí měl v režii britský maskovaný DJ vystupující pod uměleckým jménem EverLight.

Společně pánové posluchačům přinášejí celkem osmapadesát aktuálních a v mnoha případech exkluzivních tracků. Pokud pomineme, že samozřejmě i všichni autoři přispěli mnoha svými novinkami, mohou se příznivci žánru těšit i na songy či remixy, které vytvořili Cold Blue, Activa, Chris Schweizer, Solarstone nebo duo Stoneface & Terminal.

Titul je od pátku 25. února k mání digitálně, fyzické nosiče v podobě 3CD kompletu, které byly vyrobeny v omezeném nákladu, je možné zakoupit od posledního únorového dne. Pokud byste kompilaci "The Art Of Skullduggery Vol. III" chtěli mít doma, objednat si ji můžete například zde.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY