Emeli Sandé nachystala na květen novinku "Let’s Say For Instance"

19.02.2022 08:24 - Honza Balušek | foto: PIAS

Emeli Sandé před pár dny oslavila deset let od vydání svého úspěšného debutu "Our Version Of Events", kterého se prodalo více než pět milionů kusů, a následně fanoušky potěšila oznámením detailů desky zbrusu nové. Připravovaná kolekce ponese název "Let’s Say For Instance" a vyjde 6. května.

Emeli Sandé - Let’s Say For Instance
© PIAS
Skotská zpěvačka a skladatelka ji představila již třemi singly - "Look What You've Done", "Family" a letošní novinkou "Brighter Days" (tu si pod článkem můžete pustit v klipové i živé verzi ze show Grahama Nortona). Pozitivní nálada poslední z nich se promítla i do názvu turné, na které Emeli vyrazí během května a června nejen po Británii, ale i po pár vyvolených evropských městech. Během šňůry předvede jak velkou show s kapelou, tak i sólové recitály pouze s klavírem. V Česku se bohužel neukáže, a tak její domácí příznivce může těšit alespoň fakt, že nešetřila na počtu písní - novinka jich přinese celkem šestnáct.

Na "Let’s Say For Instance" najdete tyto skladby: Family, Look What You’ve Done (with Jaykae), July 25th, Oxygen, Summer, My Pleasure, There Isn’t Much, September 8th, Look In Your Eyes, Ready To Love, Wait For Me, Another One, Yes You Can, Brighter Days, Superhuman, World Go Round.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY