Avi Kaplan v květnu konečně vydá svůj debut

17.02.2022 13:28 - Honza Balušek | foto: Fantasy Records

Už když v roce 2017 Avi Kaplan opustil Pentatonix, bylo jasné, že se jeho sólové hudební směřování bude od této vokální pětice velmi odlišovat. A po několika singlech a dvojici EP je jasno - zakotvil napevno v country, kterou ale podle potřeby dochucuje troškami blues, soulu či gospelu. Právě tak by měla znít jeho debutová dlouhohrající nahrávka "Floating On A Dream", která vyjde 20. května.

Už loni Kaplan představil první singl "First Place I Go", nyní na chystanou kolekci upozorňuje duetem s Joy Williams "All Is Well" (ten si můžete pustit pod článkem). Snad bude všechno well i v případě jeho několikrát odloženého koncertu, který by zpěvák měl odehrát 7. dubna v pražském Paláci Akropolis. A pokud bude mít štěstí, možná se v Česku potká i se členy své bývalé kapely. Pentatonix by se totiž měli představit v O2 areně jen o pár dnů dříve - 4. dubna.

Tracklist alba "Floating On A Dream" bude následující: First Place I Go, Floating On A Dream, I’m On My Way, He Don’t Love You Right, I’m Only Getting Started, Try To Get It Right, I Can’t Lie, All Is Well (feat. Joy Williams), Into The Blue, When I’m A Fool, My Queen.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY