Billy Talent se po šesti letech vracejí s krizí víry

10.01.2022 15:37 - Honza Balušek | foto: Warner Music

Kanadská formace Billy Talent svou šestou řadovku nechala zrát šest let od předchozí "Afraid of Heights". Dlouhé čekání však definitivně skončí v pátek 21. ledna, kdy desetipoložková kolekce nazvaná "Crisis Of Faith" konečně dorazí do obchodů a na streamovací platformy.

Že kapela na novince pracovala delší dobu, je poznat už z toho, že vůbec první zveřejněná skladba pochází ze sklonku roku 2019, kdy hudebníci do světa vyslali pro ně netypickou, navíc téměř téměř sedm minut dlouhou dvojpíseň "Forgiveness I + II". Po dalších singlech "Reckless Paradise", "I Beg To Differ (This Will Get Better)" a "End of Me", v níž si zahostoval Rivers Cuomo z Weezer, nahrávku aktuálně propagují naopak velmi krátkým a úderným songem "Judged". Jeho stopáž se zastavila na pouhé jedné minutě a devětatřiceti sekundách.

Tracklist nové desky Billy Talent bude následující: Forgiveness I + II, Reckless Paradise, I Beg to Differ (This Will Get Better), The Wolf, Reactor, Judged, Hanging Out with All the Wrong People, End of Me (feat. Rivers Cuomo), One Less Problem, For You.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY