Ozzy Osbourne opět překládá turné, do Prahy přijede až v květnu 2023

25.11.2021 12:01 - Jiří V. Matýsek | foto: Epic

Muzikanti míní a covid mění - kolikrát už jsme tohle museli za poslední rok a půl jenom napsat? A nevypadá to, že by věčné přesuny koncertů měly skončit. Nově oznámil úpravy plánů mimo jiné Princ temnoty Ozzy Osbourne. Už jednou posunutá show, na které jej v roli hostů mají doprovázet heavymetalové legendy Judas Priest, se tak místo původně avizovaného 28. ledna příštího roku uskuteční až 19. května 2023. Místo konání - O2 arena v Praze - zůstává nezměněné.

"Vzhledem k přetrvávající nejistotě ohledně plných kapacit akcí a cestovní logistiky ve velké části Evropy jsme dospěli k obtížnému rozhodnutí odložit mé turné v roce 2022 na rok 2023. Původní vstupenky zůstávají v platnosti pro nové termíny. Chtěl bych vám všem i Judas Priest poděkovat za vaši neutuchající trpělivost a podporu," uvedl zpěvák prostřednictvím svého managementu. Věřme, že to, i kvůli Ozzyho nepříliš dobrému zdraví, dopadne a koncert konaný v rámci šňůry "No More Tours II" se přece jen konat bude.

Na druhou stranu, všechno zlé je k něčemu dobré. Osbourne pilně pracuje na novém sólovém albu, takže bychom se během vystoupení mohli vedle klasických hitů dočkat třeba i nějakých čerstvých písní. Podle posledních zpráv na palubu opět naskočil kytarista Zakk Wylde, již dříve Ozzy ohlásil účast kytarových bohů Erica Claptona, Jeffa Becka a bývalého spoluhráče Tonyho Iommiho.



DOPORUČENÉ ČLÁNKY

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY